Cassiopeia tøj

Cassiopeia er et dansk brand under KSK Fashion, som henvender sig til plus size piger. Cassiopeia kommer årligt med 8 ekspres kollektioner, så de hele tiden er med på tidens trend. Stil og pasform for kjoler, bukser og bluser er tilpasset kvinder med kurver. Kollektionerne kombinerer dansk design og det, der er oppe lige nu tilpasset årstiden. Cassiopeia har tilmed billige priser. Cassiopeia henvender sig til den moderne kvinde, som ønsker smart og lækkert dametøj.
www.hosjytte.dk forhandler Cassiopeia i store størrelser.

Cassiopeia er et dansk mærke under firmaet KSK Fashion.

Et stort udvalg af plus size modetøj


Cassiopeia operere med ekspress kollektioner. De er derfor særdeles dygtige til at fange de nye modetrends som integreres i deres kollektioner. Her finder du bluser og tunika med spændende prints - som Cassiopeia er særlig kendt for.

Du finder også smarte kjoler med blomsterprint, grafisk print, polka dot, striber mv. Endvidere er de også kendt for deres afslappede sweatpants inden for et hav af modeller og med hele tiden nye spændende detaljer - eksempelvis Siggi pants. Cassiopeia er et rigtig godt valg, hvis man er fan af de mange skønne prints på deres styles og værdsætter SKARPE priser. Med andre ord, moderigtig og spændende dametøjskollektion.


Side 1 2 3

Cassiopeia - 24527

 
Rubetta dress
399,00 DKK TILBUD 249,00 DKK

Se detaljer / farver

Cassiopeia - 24632

 
Zohra bluse
249,00 DKK TILBUD 99,00 DKK

Se detaljer / farver

Cassiopeia - 24630

 
Moanna dress
349,00 DKK TILBUD 189,00 DKK

Se detaljer / farver