Chalou - smart modetøj til plus size kvinder

Ønsker du lækkert kvalitetstøj til modne kvinder? Så kan du med fordel tage et kig på siden her. Chalou tilbyder nemlig tøj i en masse fine designs, hvor der primært er fokus på den gode pasform samt størrelser til kurvede kvinder. Chalou er mestre i at kombinere kulørte farver, så det skaber en masse styles, som du bliver glad af at iføre dig.
Med tøj fra Chalou kan du være sikker på, at du udvider din garderobe med eksklusive og behagelige stykker tøj, som du kan få glæde af længe. Tøjet er designet med tanke på store kvinder, og dermed finder du det i størrelserne 42-64.

Køb dit tøj fra Chalou her ved Hos Jytte


Her ved Hos Jytte brænder vi for at give dig den bedste service, hver gang du handler her på siden. Vi forstår, at det til tider kan være en udfordring at handle online, og der er ikke noget værre end at modtage den helt forkerte størrelse. Derfor har vi sørget for at måle alt vores tøj, så du altid er sikker på at få den rette størrelse hjem.
Når du handler her hos os, får du en dags levering, så du hurtigt kan iføre dig dit nye lækre tøj. Ønsker du levering lige til døren, tilbyder vi privat levering for blot 39 kr.

Der er desværre ikke noget tøj af mærket Chalou til salg i øjeblikket. Vi forhandler heldigvis mange andre spændende mærker af tøj til store piger. Se en liste over nuværende mærker nederst i menuen til venstre.

Du finder ofte rigtig gode tilbud på tøj i store størrelser ved Hos Jytte, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev i menuen til højre. Derved modtager du også informationer om nye mærker, produkter, arrangementer, mv.