Frandsen coat

Frandsen er dansk design af bla. plus size jakker og frakker, som produceres af nogle af verdens bedste overtøjsproducenter. Dermed er du sikret en god pasform, samt en høj kvalitet i alle modellerne. Frandsen er kendetegnet ved et sporty look med feminine detaljer. Der anvendes udelukkende kvalitetsmaterialer til kollektionerne, så du er garanteret smukt og slidstærkt overtøj, der holder sæson efter sæson.

Udtrykket er skandinavisk, med både klassiske og sæsonaktuelle modeller, men modellerne har et internationalt snit, hvilket giver Frandsen sit unikke design DNA.

Frandsen er en dansk modevirksomhed, der producerer plus size jakker og frakker til kvalitetsbevidste kvinder.

Du finder både klassiske og sæsonaktuelle modeller i et utal af farver og designs - der er noget for enhver kvalitets- og modebevidst kvinde med former blandt Frandsens kollektioner.

Frandsen jakker og frakker sælges HOSJYTTE.DK. i str. 46 - 54

Der er et ordsprog, der lyder - "der findes ikke dårligt

Der er desværre ikke noget tøj af mærket Frandsen til salg i øjeblikket. Vi forhandler heldigvis mange andre spændende mærker af tøj til store piger. Se en liste over nuværende mærker nederst i menuen til venstre.

Du finder ofte rigtig gode tilbud på tøj i store størrelser ved Hos Jytte, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev i menuen til højre. Derved modtager du også informationer om nye mærker, produkter, arrangementer, mv.