Gozzip tøj

Find smart plus size tøj fra Gozzip her. Gozzip er et plus size brand, som tilbyder smarte prints, lækre og eksklusive detaljer, materialer i høj kvalitet og fantastisk pasform. Gozzip er dansk produceret modetøj og hvor design - kvalitet og rummelighed er i højsæde. Hosjytte.dk har rigtig mange kunder, som er trofaste kunder af Gozzip, og står klar, hver gang at de levere nye kollektioner. Det er fordi der er en stor tilfredshed og begejstring med brandet.

Din størrelse i Gozzip


Gozzip er meget rummelige i deres størrelser og ofte er deres kjoler og tunika oversize. Derfor kan man ofte gå en størrelse ned, når man bruger Gozzip tøj. En str. 60 kan derfor oftes bruge en XL (54/56) i Gozzip.
Vi har taget mål af alt tøj fra Gozzip. Er du derfor i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge - så kan du finde mål på hvert stykke tøj. Det er da nemt.
Er du på jagt efter lækkert plus-size tøj i flotte designs og høj kvalitet? Så er Gozzip et kig værd! Gozzip er dansk designet modetøj i høj kvalitet, som er tiltænkt plus-size kvinder i størrelse 42-56. Med tøj fra Gozzip får du kvalitetsprodukter, og der er ingen tvivl om, at der er kælet for alle detaljerne.

Gozzip har stor succes


Gozzip har haft succes både i Danmark og udlandet siden 2005, og deres skandinaviske designs i flotte mønstre og farver er meget populære i garderoben. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at det er nemt at forelske sig i tøjet, når du bladrer igennem de mange designs her på siden.


Side 1 2

Gozzip - 24026

 
Gitte t-shirt
299,00 DKK TILBUD 209,00 DKK

Se detaljer / farver