Kirsten Krog Design

Kirsten Krog Design producerer eksklusiv mode til festlige anledninger. Det er high class selskabstøj lavet i luksuriøse kvalitetesmaterialer såsom silke, dyre blonder, pailletter og burn-out materialer.

Kirsten Krog Design er ligesom resten af Godske Group indbegrebet af kvalitet. Kirsten Krog Design vil fremover hedde KK Luxury. Her tilbyder www.hosjytte.dk et udpluk af selskabstøj med et glamourøst udtryk. Kirsten Krog Design dækker behovet for eksklusivt festtøj med en god pasform - uanset størrelse. Kirsten Krog Design har et udpræget fokus på pasformen, da de mener, at alle kvinder har ret til at se smukke og feminine ud. Designet er klassisk mikset med tidens trends, mens Kirsten Krog Design bevidst placerer mønstre og detaljer, så de bidrager til at give kvinder en flot og velproportioneret figur. Desuden konstruerer Kirsten Krog Design styles efter rigtige kvinder i stedet for giner. Det betyder, at du er sikret en perfekt pasform uanset, om du er en størrelse 36 eller 56.

Der er desværre ikke noget tøj af mærket Kirsten Krog Design til salg i øjeblikket. Vi forhandler heldigvis mange andre spændende mærker af tøj til store piger. Se en liste over nuværende mærker nederst i menuen til venstre.

Du finder ofte rigtig gode tilbud på tøj i store størrelser ved Hos Jytte, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev i menuen til højre. Derved modtager du også informationer om nye mærker, produkter, arrangementer, mv.