Q'neel tøj

Q'neel er det moderigtige og klassiske valg til kvinder med smukke kurver. Hos Jytte er glade for at sælge varerne fra Q'neel, der designer feminin, boheme-inspireret mode til plus size kvinder.

Q'neels designere er klar over, at kurvede kvinder har andre behov, end slanke kvinder har, når det kommer til deres garderobe. Derfor udvælger de nøje materialer, som huden kan ånde i, man kan bevæge sig i, og som ser fantastiske ud på kvinder med former. Primært vælges der naturmaterialer, hør, viskose og polyamid som er behageligt at have på hele dagen. Tøjet er udviklet unikt til den feminine silhuet, hvilket giver en fantastisk pasform uanset størrelse. Q'neel står for kvalitet til kvinder der gerne vil klæde sig smart til alle anledninger med kjoler, bukser, bluser og veste - outfit til fest eller hverdag. Q'neel er en del af Godske Group, beliggende i Sunds, Midtjylland.

Slogan: - det moderigtige valg til kurvede kvinder

Der er desværre ikke noget tøj af mærket Q'neel til salg i øjeblikket. Vi forhandler heldigvis mange andre spændende mærker af tøj til store piger. Se en liste over nuværende mærker nederst i menuen til venstre.

Du finder ofte rigtig gode tilbud på tøj i store størrelser ved Hos Jytte, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev i menuen til højre. Derved modtager du også informationer om nye mærker, produkter, arrangementer, mv.