Størrelsesguide

Hvis du går i byen for at købe tøj, har du sikkert lagt mærke til at der er stor forskel på størrelserne. En XL er ikke bare en XL som alle passer, der er forskel på om det er små eller store størrelser. Det samme gælder når du køber tøj på nettet, da tøjet produceres af forskellige firmaer som ikke er enige om størrelserne. Derfor har vi taget konsekvensen og måler alt tøj vi får ind af døren, for at gøre det så let som muligt for dig som kunde at vælge den rigtige størrelse. Der er jo ikke meget ved at få tilsendt tøj i den forkerte størrelse og skal bruge tid på at få den byttet.

De mål der står ved hver vare, er de faktiske ca. mål som varen har. Det vil sige at hvis du for eksempel måler 120 cm om hofterne, og varen måler 120 cm, så er den for lille. Du skal have mindst 4-6 cm til bevægelses frihed, nogle foretrækker lidt mere, alt efter hvor store de er og hvordan de føler sig tilpas. Når der opgives hofte mål (+ strech) gælder det samme, altså hvis buksen måler 120 cm, og vi skriver + strech 8 cm, så kan buksen give sig om hofterne til 128 cm.

Nedenstående forklarer hvordan du måler dig selv, så du kan vælge den rigtige størrelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde svare på dine spørgsmål.


Størrelses guide

Bryst - Placer målebåndet under dine arme og lad den løbe rundt om det største punkt på brystet og på tværs af ryggen over skulderbladene.

Talje - For at finde din talje, læg dine hænder lige over dine hofter på linje med navlen og mål dette niveau.

Hofte - Med fødderne samlet skal du måle omkring den mest fyldige del af dine hofter og bagdel, sådan ca. 25-30 cm under din talje.

Skridtlængde - Mål fra toppen af dit indvendige ben til lige under anklen.